Alla inlägg under juni 2008

Av Karin - 18 juni 2008 06:05


...att arbeta denna vecka.

Ikväll blir det till att inhandla mat till helgen. Det blir sill och potäter bl annat som ska införskaffas, något gott att grilla och lite smask att ha framför TV:n på kvällarna.

Jag ska även inhandla lite fina blommor till fars grav och plantera dem. Det måste även bytas jord i den självvattnande lådan som vi har där. Men det tar jag imorgon efter jobbet om det inte spöregnar vill säga, det skulle ju bli ett rackarns väder imorgon enligt SMHI.


Båda doggsen har tryckt ner sig i en och samma biabädd, trots att det finns två. Det ser för gosssigt ut!!   Basta är i slutet av sitt löp nu och blöder knappt något längre. Jag trodde att Fixa skulle komma igång med sitt löp när Basta började men inget än så länge. Fixa fyller ju snart 1 år så det är ju hög tid för ett löp.


Hopp in i duschen ....


Av Karin - 17 juni 2008 06:08


....... och guuuud så trött jag är!!!!!

Känner mig mer död än levande .............

Det är fortfarande kyligt, c:a 5 plus nu på morgonen och ganska mulet.

Vi fick 1 mm regn igår!!!! Men man får väl glad för de lilla.

Tre dagar kvar att jobba denna vecka, så skönt, det blir ju en hel dag extra ledigt oxo det är inte illa. Vi har inget speciellt för oss i helgen och det känns megabra, tre hela dagar att fritt disponera som man vill och känner för.

Det finns dock en hel del att ta tag i här hemma så sysselsättningsproblem behöver jag inte vara rädd för att drabbas av.


Hopp in i duschen ....... 


Av Karin - 16 juni 2008 06:00


Ny vecka och nya tag!!

Det är mulet ute och bara några få plusgrader, 5 - 6, burrrr.

Tittar man på väderprognoserna på nätet så ser det inget vidare ut inför midsommar, regn och kyligt. Men det finns ju som tur är kläder att ta på sig.

Den här veckan blir något lugnare än den som gick. Jag ska besöka mor i em, jag hann inte med det igår. Jag har inhandlat påslakan och lakan till henne på personalens begäran, de hon har är söndertvättade/utslitna.

På jobbet är det reducerad styrka denna vecka. En av killarna är på semester i Grekland med sina barn och en annan kille är på Öland och vindsurfar. Så vi andra får kämpa på!!!

Tre veckor kvar nu till semestern, vojne vojne!!!!!!!


Hopp in i duschen ...... 

Av Karin - 15 juni 2008 19:03


Jag har fått massor gjort idag!!

Trädgårdsgöra hela dagen nästan utom en trevlig em-fika hos sonen m familj. 

Tomaterna har blivit uppbundna i växthuset. Det har planterats ut en del pellisar på lite väl valda ställen. De flesta är dock kvar i växthuset men de är glesade och vattnade och ska fräschas till lite innan de kommer ut.

Den vita rabatten har befriats från ogräs, gödslats och vattnats. Jag har en del annualer som ska ner där men de får vänta lite tills de inte är såååå torrt. Här är mulet nu så låt oss hoppas att vi får lite regn!!!!


Nu blir det varma mackor och TV-soffan .......

Av Karin - 15 juni 2008 08:51


Åkte tidigt hemifrån norrut mot Avesta, strax norr om Örebro började det mulna på rejält. Väl framme på utställningen såg det ut som om det skulle kunna bli en riktigt blöt dag men som tur var så gick det mesta av ovädret vid sidan om. Vi fick en rejäl skur precis när juniortikarna började bedömas men den var snabbt övergående.


Fixa och Basta placerade sig båda som nr 4 i respektive klass. Syrran Flay vann juniorklassen med HP. Berra tyckte om båda mina tikar men Fixa var lite för valpig fortfarande och Basta börjar bli en klassiker med sin päls *suck* .  Men vi fick ju ettor och placerade oss, det var ju en del som fick tvåor och försvann. We löööve Berra!!!!! *fniss*


Nu är det skogen som gäller sedan ska det grejas i trädgården.

Mors kors


Av Karin - 13 juni 2008 22:06


Vi genomförde vår "uppkörning" riktigt bra ikväll.

"Mycket väl genomfört" på 10 av 11 moment, inte illa pinkat!!!

Det 11:e momentet fick vi "Väl genomfört" på, det var nosaktiveringen och det berodde på att vi inte var med på "spår-kvällen" men det kan vi leva med. Fixa letar ju hartryffel som en besatt i vanliga fall så nosen är det inget fel på.

Emelie har varit en tuff kursinstruktör som ställt krav på både hundar och förare. När vi t ex tränat moment med störning så har det varit riktig störning vilket resulterat i att hundarna verkligen satts på prov.

Vilket genererat i att Fixa satt som fastklistrad idag när det ven bollar framför näsan och lockades med godis på fat vid inkallning med störning.


Vid  fikat och lite eftersnack så blev det tal om fortsatt kursande.

På inrådan av Emelie så beslöt jag mig för att det blir Agility för Fixa och mig till hösten.


TACK!! än en gång Emelie för en kanonbra kurs !!!!




Av Karin - 13 juni 2008 06:16


Borde kännas jävligt bra men på nått sätt så gör det inte det idag!???

Vet inte varför men så är det ..........

Fortsatt kyligt väder, några plusgrader bara men sooool.

Jobbardag och massor att göra som vanligt. Alla människor ska ha sten nu och helst före semestern oxo!!!!!

Ikväll är det kursavslutning för Fixa o mig. Det känns skönt men samtidigt lite vemodigt för det har varit väldigt nyttigt för oss båda. Jag känner att jag fått ut mer av den här vardagslydnadskursen än den jag gick med Basta.Ttrots att jag var lite negativ i början med tanke på alla de "läskiga" hundarna som var med. Fixa har vuxit ganska mycket tillsammans med dem.

Emelie, vår kursledare har gjort ett jättebra jobb!!!


Shit va klockfan sprang iväg nu då !!!


Hopp in i duschen .....



Av Karin - 12 juni 2008 06:08


Solen är tillbaka igen men det är bara 3 plusgrader ute just nu.

Vi fick en rejäl regnskur i går kväll, det fullkomligt vräkte ner, men det blev inte mer än drygt 1 mm i mätaren. Trädgården ser dock lite fräschare ut!


På jobbet så är vår altan och dörren ut dit klar för att användas. Nu väntar vi bara på möblemanget som kommer nästa vecka. I övrigt så är det som vanligt, fullt ös. Vi har börjat bromsa ordrar med leverans före semetern nu. Vi har dock ett stort problem, det är transportstrejk i Portugal så våra varor sitter fast på en lastbil någonstans där. Vi får hoppas att det löser sig snart!!


Hopp in i duschen ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards